Dommeraspirant

05.10.2021

Norsk Hestesenter planlegger et eksteriørdommeraspirantkurs med opptaksprøve i slutten av november også i år, og de håper smittesituasjonen er slik at kurset kan gjennomføres fysisk på Starum. 

Som alltid ønsker de nye kandidater til utdannelsen og ber raseorganisasjonene foreslå personer som vi mener vil kunne egne seg som dommere. Det vi ønsker er folk med erfaring fra avl og/eller bruk av Gypsy Cob, som har gode hestekunnskaper og som også har tillit i miljøet. Det siste er ikke minst vesentlig!! 

For å bli opptatt som aspiranter må den som er anbefalt av NGCF gjennomgå og bestå en opptaksprøve som består av en skriftlig del, praktisk mønstring og håndtering av hest og et intervju. Dersom dere ønsker mer utfyllende opplysninger om utdannelsen, er det bare å ta kontakt med oss eller Norsk Hestesenter. 

Tenker du at du kunne ønsket å utdanne deg til dommer med spesialisering på Gypsy Cob? Ta kontakt med oss da vel... vi vil gjerne høre fra deg, snakke med deg om hvorfor du ønsker dette og hva du kan bidra med, så kan vi vurdere om det er akkurat deg vi skal anbefale til Norsk Hestesenter til å søke som aspirant med fokus på vår rase!!