Sentralutstilling

16.02.2023

Sted: Momarken travbane, Mysen

Tid: 13. mai kl 09.00

Påmelding: www.hesteutstilling.no

Påmeldingsfrist: 10. april

Hold av dato!! I år blir det sentralutstilling for Gypsy Cob på offisiell hoppe, vallak og unghestutstilling på Momarken. Det betyr at det vil bli satt ekstra fokus på Gypsy Cob på denne utstillingen. Vi håper å få samlet så mange av rasen som mulig, og foreningen vil sørge for spesielt flotte premier til vinnerne på sentralutstillingen. Bli med og vis fram den flotte rasen vår for hestefolket der ute. Utstillingen på Momarken er en av de største offisielle utstillingene i Norge hvert år. Den er åpen for alle raser, og det vil være mulighet for virkelig å promotere rasen denne dagen. Vis fram unghesten din, hoppa di eller vallaken din!! 

Med forbehold om endringer. Bindende påmelding, innmeldingsavgiften refunderes ikke. Det må være minst 25 påmeldte hester i offisielle klasser for at det skal avholdes utstilling. Alle utstillinger er åpne for alle raser, med mindre annet er angitt. Priser: kr. 800,- inkl. mva. i hoppe og vallak- klasser, kr. 650,- inkl. mva. for unghestklasser.

Det er også uoffisiell føllklasse på denne utstillingen, påmelding av føll gjøres direkte til lokal arrangør på ol.hansen@outlook.com