OPPDRETTERLISTE

Her vil du finne kontakt informasjon til oppdrettere av rasen. Ønsker du selv å bli satt opp på listen over oppdrettere kan du sende en henvendelse til styret@ngcf.no

Maren Østby

Eier av kåret hingst Fagerheims Black Jack. Black Jack stiller til tjeneste for hopper av rasen. Ta kontakt for mer informasjon. Driver også eget oppdrett. 

 2337 Tangen 

Tlf.97077630 

E-post:  maren.ostby.81@gmail.com

Stall Hallingdal Gypsy Cob'S 

Vi kjører føllsalg og bedekninger av andres hopper. Vi holder til i vakre Hallingdal med flott norsk natur og fine fjellbeiter for en fin bedekningssesong. Vi har hingstene (som begge er pssm fri): 

SD The Commander på 6 år (E. SD The Don U. SD Cinderella)

Golden Spirit på 5 år (E. Vestlandsbandens Golden Victory U. Stall Alfers Nemi). Begge hingstene skal til kåring i april. Så krysser alt for att de blir kåra.

Hoppene vi avler med er også pssm fri:

Santana 11 år (e. Larkin U. Ronja)
Cobs of mælens Bibiana 5 år (e Sir Brutus of ur. U Vestlandsbandens Irina)

kontakt info
Stall Hallingdal Gypsy Cob'S ved Marit og Jens Nyborg
Tlf 95559341/ 97060760

E-post: HallingdalGypsyCobs@gmail.com  

Carcary's Gypsy Cob's og Stall Ragnar

Vi har pr i dag en hingst og fem hopper i vårt avlsprogram. Vi holder til på Vinterbro i gamle Akershus, nå Viken. Du kan se mer om oss og våre hester på vår hjemmeside. Ta kontakt for en hyggelig prat. Vi selger godt håndterte føll, og kan også låne ut hingst til bedekking til hopper av rasen. 

Tlf: 90742639

E-post: kontakt@stall-ragnar.no

Hjemmeside: www.stall-ragnar.no

Stall Nordhagan

Driver et lite hobbyoppdrett med fine rasetypiske hopper. Vi holder til på Årnes og driver også et lite oppdrett på ullgris (mangalitza).

Ta kontakt for en hyggelig prat.

Tlf: 99565444

E-post: marianne_ihlang@hotmail.com

Ledig plass

Ledig plass