Seminar Breivoll 
1. oktober 2022 

Vi ønsker å invitere alle Gypsy Cob entusiaster til et spennende seminar om rasen på Breivoll Gård DNT, Vinterbro. 
1. oktober 2022 kl 18.00 

Ønsker du å få vite mer om rasens historikk, eksteriør, bruksområder? Har du spørsmål du ønsker å stille til noen som virkelig kjenner rasen?

Foredragsholdere er oppdrettere og søstre Dixie og Bonny Down, og spesialrasedommer for TGCA Lesley Anne Stewart.

Dixie og Bonny driver oppdrett av de velkjente SD Gypsy Cob's i Oxfordshire i England, de er av sigøynerslekt, og driver oppdrettet sammen med resten av familien. Down familien har drevet oppdrett på rasen i mange generasjoner, og eksporterer hester til hele verden. Du vil finne deres kvalitetshester i USA, Australia, det meste av Europa, og mange andre kriker og kroker i verden.

Lesley Anne Stewart er spesialrasedommer for Gypsy Cob, og holder til i Cleckheaton i Nord-England, nær Leeds. Hun dømmer også andre raser, og er en av flere dommere TGCA (Traditional Gypsy Cob Association) bruker på sine utstillinger, alt fra lokale til TOYS (Traditional of the year), som er årets store begivenhet for Traditional Gypsy Cob's i UK.

Seminaret er gratis for medlemmer i NGCF, for andre vil det koste 150 kr pr person å delta.

Seminaret vil bli holdt på Breivoll Gård DNT i deres nye laftede låve. Det vil bli matservering, og vi kommer tilbake til priser på mat. Det er også mulig å bestille overnatting på Breivoll (gå inn på linken til Breivoll Gård DNT). 

Tidligere på dagen vil det arrangeres en uoffisiell utstilling på Breivoll for alle raser. Her skal bl.a Lesley Anne Stewart være dommer, sammen med våre norske dommere Tommy Husebye og Linda Arum.

For å melde seg på seminaret send en e-post til styret@ngcf.no. Skriv påmelding seminar i emnefeltet. Påmeldingsfrist 26. september!!

Ikke gå glipp av denne happeningen!!