Nyheter
 

Hei alle sammen Her kommer invitasjonen til årsmøtet 7. februar 2021. Årsmøtet vil foregå digitalt denne gangen også pga pågående covid-19 pandemi. Vi håper at mange vil velge å bruke noen få timer med oss denne dagen! Les invitasjonen nøye for å få info om viktige datoer for innsending av forslag, innsending av stemmer etc.

Da er året på hell og det er på tide å nominere Årets Gypsy Cob representant, en person som har bidratt til å reklamere for rasen på en særdeles god måte. Styret vil oppfordre alle til å nominere noen de mener fortjener denne utmerkelsen, det er også lov å nominere seg selv.

Nå kan du betale til oss med vipps, både medlemsavgift, på utstillinger, produkter vi har og på kiosk ved arrangementer etc. Dette vil gjøre betaling mye enklere for mange!
Du kan vippse til 634921 og velge i menyen hva du skal betale til.

Ny distriktskontakt for Troms og Finnmark er Ida Solstad. Ta kontakt med henne hvis du ønsker informasjon om rasen i ditt distrikt. På gården har de 3 Gypsy Cob'er, hvorav 2 er deres egne. Har du lyst til å se en GC live? Vite mer om hva de kan brukes til? Bli kjent med andre med GC i ditt distrikt?...

Foreningens avlsplan er nå godkjent av Mattilsynet og Norsk Hestesenter etter revidering med noen endringer. Bl.a er draktbruskforbeining fjernet som diskvalifiserende lidelse for kåring av hingster, og det har blitt innført registerinndeling av hester i stamboken. Ta en titt på avlsplanen her

Hvert år kårer medlemmene våre årets representant for rasen. Dette skal være en person som har bidratt til å jobbe for eller reklamere for rasen på en særdeles god måte.

Her finner du terminlister for årets utstillinger. Alle hoppe-, vallak- og unghestutstillinger som er planlagt avholdt før 1.august er avlyst som følge av koronapandemien.

Foreningen har fått nye e-post adresser, da vi lenge har skullet fase ut tinker.no.

Norsk Gypsy Cob Forening ønsker å invitere til digital uoffisiell utstilling i år pga korona-epidemien. Utstillingene er for alle raser, alder og kjønn. Det blir 2 digitale uoffisielle utstillinger i år, hvor den ene arrangeres i juni (med engelsk spesialrasedommer Carol Smettem Minson) og den andre skal arrangeres i september (da med Susan Hellum...