Nyheter
 

Nå har vi endelig fått opp nettbutikken vår med produkter med foreningens logo!! Hurra!! Gode priser på flotte produkter. Du finner mer informasjon og varekatalog her.

Vi er så heldige å ha fått en avtale med Rytter'n om gode rabatter for medlemmer i vår forening! 10% rabatt på deres produkter (gjelder ikke kraftfor). Medlemmer i NGCF kan lage seg bruker og logge seg på medlemssiden på vår hjemmeside hvor man finner rabattkode til Rytter'n.

Chywoon King William, aka Bill, er kåret i TGCA i moderstamboken i UK. I følge avlsplanen til Norsk Gypsy Cob Forening kan man bruke kåringsgrad fra annet land, men man må vise ny bruksprøve og veterinærundersøkelse.

Vi er så heldige å ha fått en distrikstkontakt nummer 2 i Innlandet; Anniken Øvrum! Anniken bor i Nord-Odal og har to nydelige Gypsy Cob hopper; Hazel på 5 år og Lollipop på 1 år. Hun har også kjøpt en hingst fra Danmark. Han kommer til Nord-Odal sensommeren 2021. Han heter Tobyas og er etter Toby og Misty. Oppdretter Helle Gjørup....

Foto Vrolijk!

01.03.2021

Ønsker du noen flotte kvalitetsbilder av hesten din av profesjonell fotograf? Kanskje til og med bilder av barna? Bryllupet? Kjæresten? Hunden eller katten?