Nyheter
 

Vi er så heldige å ha fått en distrikstkontakt nummer 2 i Innlandet; Anniken Øvrum! Anniken bor i Nord-Odal og har to nydelige Gypsy Cob hopper; Hazel på 5 år og Lollipop på 1 år. Hun har også kjøpt en hingst fra Danmark. Han kommer til Nord-Odal sensommeren 2021. Han heter Tobyas og er etter Toby og Misty. Oppdretter Helle Gjørup....

Foto Vrolijk!

01.03.2021

Ønsker du noen flotte kvalitetsbilder av hesten din av profesjonell fotograf? Kanskje til og med bilder av barna? Bryllupet? Kjæresten? Hunden eller katten?

Vi er så heldige å ha fått en avtale med Løvstad Hestesport om gode rabatter for medlemmer i vår forening! 15% rabatt på alt utenom Pavo og St. Hippolyt i deres sortiment. Medlemmer i NGCF får en kode av styret på mail som de bruker ved bestilling. Denne kan ikke brukes på salgsvarer eller sammen med andre rabattkoder.

Har du et avkom etter ukåret hingst som er registrert i C-registeret? Da har vi en hyggelig nyhet; alle avkom kan få oppjustert sin registertilhørighet hvis far/hingsten blir kåret. Dette vil ha tilbakevirkende kraft.