Nyheter
 

Anja Helene Aarsrud Guerrera, tidligere redaktør i magasinet Hesteliv, har mange års erfaring med trening av hest. I denne filmen som tar for seg lasting av hest på henger, kan man dra nytte av gode tips og råd som man kan bruke når man jobber med egne hester.

Lørdag 2. april 2022 ble det arrangert kåring for spesialrasehingster på Norsk Hestesenter på Lena i Toten.

Hovskabbmidd

22.11.2021

CHORIOPTIC MANGE - 'FEATHER MITES' / Skabbmidd på hest/hovskabbmidd

Som medlem i foreningen vil du kunne lese medlemsbladet digitalt. Bladene vil bli lagt ut kort tid etter utsendelse i posten slik at man også kan lese bladet på pc, mac eller mobil om man ikke har det med seg og man har lyst til å lese på bussen, toget, et venterom e.l.

25. september holdt NGCF 20 års jubileumsutstilling på Stavsplassen på Tretten. Landslaget for dølahest hadde også sin Landslagsutstilling der, og med stort og smått av alle raser var det påmeldt 108 hester på Stavsplassen denne helgen!

Atter en gang har vi fått mange påmeldte på vår digitale utstilling! Dette er tydeligvis noe som fenger. Hele 63 påmeldte denne gangen av alle raser. Den 11. september vil vi legge ut resultatene på utstillingen, og du kan finne de her. Du kan også laste ned katalog fra samme side!!