Nyheter
 

Vi er så heldige å ha fått en avtale med Løvstad Hestesport om gode rabatter for medlemmer i vår forening! 15% rabatt på alt utenom Pavo og St. Hippolyt i deres sortiment. Medlemmer i NGCF får en kode av styret på mail som de bruker ved bestilling. Denne kan ikke brukes på salgsvarer eller sammen med andre rabattkoder.

Har du et avkom etter ukåret hingst som er registrert i C-registeret? Da har vi en hyggelig nyhet; alle avkom kan få oppjustert sin registertilhørighet hvis far/hingsten blir kåret. Dette vil ha tilbakevirkende kraft.

Norsk Gypsy Cob Forening ønsker med dette å kunngjøre at det blir hingsteutstilling i år. Vi starter på Stav 16.-18.april, og avslutter vi på Nasjonalt senter for Nordlandshest/lyngshest 30.april-2.mai (Målselv kommune i Troms og Finnmark).

Da har årsmøtet i 2021 gått av stabelen 7. februar på Teams, og du kan finne referat fra årsmøtet her

Vi har nå laget en oppdretterliste slik at det skal bli enklere for de som er på jakt etter føll, hingst til bruk på sine hopper etc, å finne informasjon. I denne listen legger vi til de som ønsker det. Det er bare å sende en mail til styret@ngcf.no om du ønsker å være på denne listen, så...

Foreningens 20 års jubileumsutstilling vil bli holdt på Stavsplassen 25. september, samtidig som NHS holder offisiell utstilling for alle raser. Landslaget for dølahest vil også holde sin Landsutstilling her.

Her kommer sakslisten for årsmøtet som skal holdes 7. februar på Teams kl 12.00 (se egen invitasjon på vår Facebookside). Vi håper flest mulig tar seg tid til å være sammen med oss på Teams, og bidrar med tanker, meninger og hyggelig digitalt samvær.

Hei alle sammen Her kommer invitasjonen til årsmøtet 7. februar 2021. Årsmøtet vil foregå digitalt denne gangen også pga pågående covid-19 pandemi. Vi håper at mange vil velge å bruke noen få timer med oss denne dagen! Les invitasjonen nøye for å få info om viktige datoer for innsending av forslag, innsending av stemmer etc.