Nyheter
 

Lørdag 2. april 2022 ble det arrangert kåring for spesialrasehingster på Norsk Hestesenter på Lena i Toten.

Hovskabbmidd

22.11.2021

CHORIOPTIC MANGE - 'FEATHER MITES' / Skabbmidd på hest/hovskabbmidd

Som medlem i foreningen vil du kunne lese medlemsbladet digitalt. Bladene vil bli lagt ut kort tid etter utsendelse i posten slik at man også kan lese bladet på pc, mac eller mobil om man ikke har det med seg og man har lyst til å lese på bussen, toget, et venterom e.l.

25. september holdt NGCF 20 års jubileumsutstilling på Stavsplassen på Tretten. Landslaget for dølahest hadde også sin Landslagsutstilling der, og med stort og smått av alle raser var det påmeldt 108 hester på Stavsplassen denne helgen!

Atter en gang har vi fått mange påmeldte på vår digitale utstilling! Dette er tydeligvis noe som fenger. Hele 63 påmeldte denne gangen av alle raser. Den 11. september vil vi legge ut resultatene på utstillingen, og du kan finne de her. Du kan også laste ned katalog fra samme side!!

Nå har vi lagt inn de avlsgodkjente hingstene hvor eiere har godkjent at de listes opp på foreningens hjemmeside. Det finnes flere avlsgodkjente hingster utenom disse, disse kan man få informasjon om ved å kontakte styret@ngcf.no

Nå har vi endelig fått opp nettbutikken vår med produkter med foreningens logo!! Hurra!! Gode priser på flotte produkter. Du finner mer informasjon og varekatalog her.