Nyheter
 

Vi er så heldige å ha fått en avtale med Rytter'n om gode rabatter for medlemmer i vår forening! 10% rabatt på deres produkter (gjelder ikke kraftfor). Medlemmer i NGCF kan lage seg bruker og logge seg på medlemssiden på vår hjemmeside hvor man finner rabattkode til Rytter'n.

Chywoon King William, aka Bill, er kåret i TGCA i moderstamboken i UK. I følge avlsplanen til Norsk Gypsy Cob Forening kan man bruke kåringsgrad fra annet land, men man må vise ny bruksprøve og veterinærundersøkelse.

Foto Vrolijk!

01.03.2021

Ønsker du noen flotte kvalitetsbilder av hesten din av profesjonell fotograf? Kanskje til og med bilder av barna? Bryllupet? Kjæresten? Hunden eller katten?

Vi er så heldige å ha fått en avtale med Løvstad Hestesport om gode rabatter for medlemmer i vår forening! 15% rabatt på alt utenom Pavo og St. Hippolyt i deres sortiment. Medlemmer i NGCF får en kode av styret på mail som de bruker ved bestilling. Denne kan ikke brukes på salgsvarer eller sammen med andre rabattkoder.

Har du et avkom etter ukåret hingst som er registrert i C-registeret? Da har vi en hyggelig nyhet; alle avkom kan få oppjustert sin registertilhørighet hvis far/hingsten blir kåret. Dette vil ha tilbakevirkende kraft.